Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Lopovi odnijeli tonu pršuta, kobasica i slanine vrijednih 170.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznatom istarskom pršutaru Milanu Buršiću provalnici su odnijeli 1000 kilograma pršuta, ombola, kobasica i slanine. Vrijednost otuđenih proizvoda procjenjuje se na 170 tisuća kuna.

Jako nevrijeme, noć bez struje. Provalnici su slobodno utrčali u dvorište, a zatim obili vrata pršutarne. Alarm se nije oglasio. Ručnim viličarom iznijeli su tonu suhog mesa. Bez da itko od susjeda i kćeri koja je spavala u kući pored išta primjeti.

Pročitajte i ovo Ilustracija u vlastitom domu Ukrao supruzi 13 tisuća eura pa prijavio da su opljačkani: Sin ga razotkrio - "Žao mi je zbog svega" Studentski dom Stjepan Radić Neugodno iznenađenje Provaljeno u sobe u studentskom domu: Uprava SC-a ima neke sumnje, studenti su ogorčeni - "Gospodin zaštitar je izjavio da on ne bi ni zvao policiju"

Iznijeli su stotinjak pršuta, 40 panceta, 40 kilograma kobasica, 30 kilograma ombola. Njihovu vrijednost Milan na tržištu procjenjuje na oko 170.000 kuna.

>> Gladni lopov ukrao 200 kg pršuta i 180 kg paškog sira

Osim mesa, otuđili su i stalke za pršute, plinski top i set profesionalnih noževa od kojih svaki vrijedi 200 eura.

Sumnji u mogućeg počinitelja Milan nema. Zato se nada da će policija otkriti tko stoji iza ove pomno osmišljene akcije. Očevid je izvršen, s istraga se do pronalaska počinitelja nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene