Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznatom istarskom pršutaru Milanu Buršiću provalnici su odnijeli 1000 kilograma pršuta, ombola, kobasica i slanine. Vrijednost otuđenih proizvoda procjenjuje se na 170 tisuća kuna.


Jako nevrijeme, noć bez struje. Provalnici su slobodno utrčali u dvorište, a zatim obili vrata pršutarne. Alarm se nije oglasio. Ručnim viličarom iznijeli su tonu suhog mesa. Bez da itko od susjeda i kćeri koja je spavala u kući pored išta primjeti.

Vezani članci Stožer civilne zaštite Istarske županije Zahvalili građanima i Stožeru: Istarska županija objavila podsjetnik na to kako je iz borbe s epidemijom izašla kao - pobjednik Problemi istarskih vinara - 5 Muke po vinarima, prodaja pala i do 90 posto: Bačve su im pune vina, ali nema ga tko popiti

Iznijeli su stotinjak pršuta, 40 panceta, 40 kilograma kobasica, 30 kilograma ombola. Njihovu vrijednost Milan na tržištu procjenjuje na oko 170.000 kuna.

>> Gladni lopov ukrao 200 kg pršuta i 180 kg paškog sira

Osim mesa, otuđili su i stalke za pršute, plinski top i set profesionalnih noževa od kojih svaki vrijedi 200 eura.

Sumnji u mogućeg počinitelja Milan nema. Zato se nada da će policija otkriti tko stoji iza ove pomno osmišljene akcije. Očevid je izvršen, s istraga se do pronalaska počinitelja nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook