Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznatom istarskom pršutaru Milanu Buršiću provalnici su odnijeli 1000 kilograma pršuta, ombola, kobasica i slanine. Vrijednost otuđenih proizvoda procjenjuje se na 170 tisuća kuna.


Jako nevrijeme, noć bez struje. Provalnici su slobodno utrčali u dvorište, a zatim obili vrata pršutarne. Alarm se nije oglasio. Ručnim viličarom iznijeli su tonu suhog mesa. Bez da itko od susjeda i kćeri koja je spavala u kući pored išta primjeti.

Vezani članci Dvorana s laptopima Probleme dubrovačkom DORH-u ne rade masoni već lopovi: Ukradeni su im - službeni laptopi Provala, ilustracija (Foto: Getty) Nekoliko grupa stranaca provaljuje u stanove u Splitu: "Uočite li sumnjive osobe, pozovite policiju!"

Iznijeli su stotinjak pršuta, 40 panceta, 40 kilograma kobasica, 30 kilograma ombola. Njihovu vrijednost Milan na tržištu procjenjuje na oko 170.000 kuna.

>> Gladni lopov ukrao 200 kg pršuta i 180 kg paškog sira

Osim mesa, otuđili su i stalke za pršute, plinski top i set profesionalnih noževa od kojih svaki vrijedi 200 eura.

Sumnji u mogućeg počinitelja Milan nema. Zato se nada da će policija otkriti tko stoji iza ove pomno osmišljene akcije. Očevid je izvršen, s istraga se do pronalaska počinitelja nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook