Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opljačkao je za 80.000 kuna

Hitno donesite novac! Sirota bakica završila u raljama okrutnog prevaranta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija upozorava građane da budu oprezni s nepoznatim osobama pa čak i s onima koji prethodno nazovu kako bi najavili svoj dolazak.

Osječko-baranjska policija traga za nepoznatim prevarantom koji je, lažno se predstavljajući kao policajac, prevario 88-godišnju ženu i uzeo joj oko 80 tisuća kuna, izvijestila je policija u srijedu.

Nepoznati počinitelj je u utorak nazvao 88-godišnjakinju, lažno se predstavio kao policajac i zatražio da novac koji ima kod kuće donese u policijsku postaju, ustvrdivši kako je krivotvoren.

Nakon što je starica odbila doći u policijsku postaju lažni policajac je došao kod nje, gdje mu je predala novac, čime je oštećena za oko 80 tisuća kuna.

U policiji navode da nastavljaju intenzivno tragati za nepoznatim prevarantom, a građane upozoravaju da budu oprezni s nepoznatim osobama pa čak i s onima koji prethodno nazovu kako bi najavili svoj dolazak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijeti mu 32 godine zatvora Tražio politički azil u Hrvatskoj: Glumac priznao da je pronevjerio 7,2 milijuna dolara, uhitili su ga hrvatski policajci

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija upozorila Popularni modeli, mala kilometraža, a super cijena? Objavljeni savjeti kako ne nasjesti na prevaru

Građane pozivaju da ne otvaraju vrata ni sumnjivim službenim osobama, dok prvo ne pokažu službenu ispravu ustanove koju zastupaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene