Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA OZLIJEĐENIH

LANČANI SUDAR U BUZINU Na mjesto nesreće izašla i Hitna pomoć, sudjelovala četiri vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da je došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala četiri vozila, no ustvrdil su kako nije bio ozlijeđenih već je zabilježena samo materijalna šteta.

Kasno popodne, oko 17 sati, u Buzinu se nedaleko od skretanja za tamošnji trgovački centar dogodio lančani sudar četiriju vozila. Na mjesto nesreće stigla je i hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Ilustracija Teška nesreća VIDEO Ovako izgleda lančani sudar više od 100 automobila: Ima ozlijeđenih

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da je došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala četiri vozila, no ustvrdil su kako nije bio ozlijeđenih već je zabilježena samo materijalna šteta. Upitani o uzrocima nesreće kazali su da je očevid u tijeku. S obzirom na stanje na kolniku, koji je mjestimice zaleđen, ne bi čudilo da se očevidom ustvrdi kako je to uzrok (i) ove nesreće.

Podsjetimo, jučer se na autocesti A3 Bregana-Lipovac od Rugvice prema Zagrebu sudarilo čak deset vozila, osam automobila i dva teretna vozila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene