Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da je došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala četiri vozila, no ustvrdil su kako nije bio ozlijeđenih već je zabilježena samo materijalna šteta.


Kasno popodne, oko 17 sati, u Buzinu se nedaleko od skretanja za tamošnji trgovački centar dogodio lančani sudar četiriju vozila. Na mjesto nesreće stigla je i hitna pomoć.

Vezani članci Teška nesreća kod Šibenika Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba smrtno stradala, dvije ozlijeđene Policijski očevid, ilustracija Detalji užasa kod Čakovca: Otkriveno zašto je vozač sletio s ceste i na mjestu poginuo

Iz PU zagrebačke potvrdili su nam da je došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala četiri vozila, no ustvrdil su kako nije bio ozlijeđenih već je zabilježena samo materijalna šteta. Upitani o uzrocima nesreće kazali su da je očevid u tijeku. S obzirom na stanje na kolniku, koji je mjestimice zaleđen, ne bi čudilo da se očevidom ustvrdi kako je to uzrok (i) ove nesreće.

Podsjetimo, jučer se na autocesti A3 Bregana-Lipovac od Rugvice prema Zagrebu sudarilo čak deset vozila, osam automobila i dva teretna vozila.