Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđena je

Kristina snimala seks s ljubavnikom, sve slala njegovoj ženi i punici: "Bit će treći svjetski rat"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tridesetogodišnja Kristina proglašena je krivom i osuđena zbog nametljiva ponašanja prema supruzi i ocu njezina ljubavnika.

Kristina iz Zagreba ovih je dana proglašena krivom i osuđena je na godinu dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna.

Tijekom suđenja saznalo se da je žena od veljače do rujna u Zagrebu često slala poruke supruzi njezina ljubavnika te joj govorila da je ružna, debela, da je njezina majka kriva zbog njezina izgleda, da je jadna. Slala joj je i poruke prijetećeg sadržaja da će vidjeti što slijedi, da će biti treći svjetski rat.

Pročitajte i ovo Josip Mišković, gradonačelnik Popovače Afera svlačionica USKOK podigao optužnicu protiv četvero ljudi, među njima i gradonačelnik: Namještao poslove i tvrtki u kojoj je direktorica njegova žena

Također je supruzi i njezinoj majci poslala fotografije pornografskog sadržaja s ljubavnikom.

No tu nije stala, dolazila je do zgrade na adresu prebivališta roditelja supruge, a jednom prilikom je došla i do ulaznih vrata, želeći razgovarati s njenim ocem, koji ju je otjerao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tri mjeseca Nestašica poznatog lijeka: Neće ga biti do studenoga, a znaju se i razlozi

Pročitajte i ovo Policija Oglasila se policija Jurio automobilom i na pješačkom prijelazu teško ozlijedio 19-godišnjaka i maloljetnika: Jedan se bori za život

Njezinoj majci predstavila se da je supruga muža njezine kćeri. Nazivala je i druge članove njezine obitelji, piše Danica.hr.

Od veljače do svibnja slala je uvredljive poruke ocu njezina ljubavnika te je vrijeđala njega, njegovu suprugu i njihova sina. U njihovoj je ulici ostavljala papiriće na kojima je napisala da njegov sin ima izvanbračnu djecu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaslužena nagrada Jedanaest kolegica osvojilo vrtoglavi dobitak, a sve oduševile potezom: Neke od njih nisu imale ni dovoljno novca da uplate za listić

Kristina je tijekom istrage sve priznala, ali tvrdi da je ljubavnik "otac dvoje njezine djece koje nikada nije priznao pa su išli na DNA analizu, niti on za njih plaća alimentaciju".

Supruga ljubavnika na sudu je tvrdila da je to kod nje izazvalo osjećaj straha za vlastitu sigurnost, kao i za sigurnost članova njezine obitelji te osjećaj uznemirenosti i tjeskobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene