Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bez dugoročnih prognoza

Potvrdili iz KB Dubrava: Žena napadnuta sjekirom izvan životne opasnosti, ali liječnici ne mogu ništa prognozirati

Ubojstvo Kozari putevi
Ubojstvo Kozari putevi Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Četrdesetjednogodišnja žena iz Zagreba, koju je u srijedu teško ozlijedio bivši partner, ubivši njezino 1,5 godišnje dijete, operirana je u KB-u Dubrava, izvan je životne opasnosti, ali se ne mogu davati nikakve dugoročne prognoze, doznaje Hina u petak iz KB-a.

"Stanje pacijentice je u poboljšanju i trenutno je izvan životne opasnosti. No, još je vrlo rano da bi se mogle davati nekakve dugoročne prognoze ili bilo što predviđati", izjavio je Hini pročelnik Zavoda za neurokirurgiju Tonko Marinović.

Četrdeset jednogodišnja žena je s teškim ozljedama mozga primljena KB Dubrava u srijedu oko 21 sat, gdje je hitno operirana.

Pročitajte i ovo Alma Rovis Brandić TRAGIČAN SLUČAJ Stravičan zločin u Kozari putevima zgrozio javnost, stručnjakinja: "Na ovo nitko ne može ostati ravnodušan"

Ženu i njezino jednu i pol godišnju kćer je u srijedu navečer u naselju Kozari putevi udarcima sjekirom po glavi teško ozlijedio pijani 43-godišnjak, bivši partner. Prevezene su u bolnicu, no beba je umrla zbog težine ozljeda.

Pročitajte i ovo Kuća u kojoj je muškarac napao ženu i ubio dijete STARI PROBLEMI Komora socijalnih radnika o brutalnom ubojstvu u Kozari putevima: "Važna su sustavna rješenja"

Počinitelj se nakon napada odvezao do autoceste gdje je počinio samoubojstvo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene