Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U UTAHU

Masakr u malom gradiću: Ubio sedam članova obitelji, od kojih petoro djece, pa sebe

Aktualno Galerija Masakr u Utahu Masakr u Utahu Foto: Reuters Masakr u gradiću u Utahu Masakr u gradiću u Utahu Foto: Reuters Masakr u gradiću u Utahu Masakr u gradiću u Utahu Foto: Afp Ubio cijelu obitelj u Utahu Ubio cijelu obitelj u Utahu Foto: Afp +0 Ubio cijelu obitelj i sebe Galerija 1/5 >>
Muškarac iz Utaha, čija je žena podnijela zahtjev za razvod braka neposredno prije Božića, ustrijelio je sedam članova svoje obitelji, uključujući svoje petero djece u dobi od 4 do 17 godina, a zatim i sebe, izvijestili su u četvrtak dužnosnici gradića Enoch City.

U priopćenju koje je u četvrtak izdao Enoch City, muškarac je identificiran kao 42-godišnji Michael Haight, koji je ubio svoju suprugu Taushu Haight (40) i njezinu majku Gail Earl (78).

Ubijena djeca su 4-godišnji i 7-godišnji dječak, 7-godišnja, 12-godišnja i 17-godišnja djevojčica, navode u priopćenju bez imena.

Policija je pozvana u njihov dom na socijalnu provjeru nakon što se obitelj nije čula dulje vrijeme, a pronašli su tijela troje odraslih i petero maloljetnika, rekao je gradski upravitelj Rob Dotson.

Gradonačelnik Geoffrey Chesnut rekao je "Haightovi su bili moji susjedi. Najmlađa djeca igrala su se u mom dvorištu s mojim sinovima", dodajući da je Enoch City "vrlo bliska zajednica. Susjedi su dobri. Ljudi su divni. A napor koji ulažemo jedni u druge je poput obitelji".

 

 

Pročitajte i ovo Ilustracija "El Raton" Policija uhitila sina ozloglašenog trgovca drogom: Akcija se odigrala nekoliko dana uoči dolaska Bidena

Chesnut je rekao da je policija došla u provjeru nakon što je Tausha Haight propustila sastanak u gradu i nisu uspjeli do nje doći, kao i da su ona i jedna od njezinih kćeri viđene na crkvenom događaju u utorak navečer.

Gradski dužnosnici odbili su komentirati zaključke o učinku zahtjeva za razvod, za koji su rekli da je podnesen 21. prosinca.

Enoch City s oko 8000 stanovnika nalazi se u jugozapadnom dijelu Utaha, oko 400 kilometara južno od Salt Lake Cityja.

Sućut zajednici uputila je Bijela kuća.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene