Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaznena prijava za dvostruko čedomorstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
38-godišnjakinja i njezin nevjenčani suprug, oboje iz Ivanovca, pušteni su na slobodu, a protiv žene policija će zbog čedomorstva Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu podnijeti kaznenu prijavu.

Kako se navodi u današnjem izvješću Policijske uprave međimurske, kriminalističkom obradom utvrđeno je da je žena neutvrđenog mjeseca 2007. godine u spavaćoj sobi rodila jedno dijete, dok je 27. kolovoza 2008. u kupaonici rodila drugo dijete.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna Podnijeta kaznena prijava Karlovčanka devet godina zlostavljala sina i supruga

Nakon prvog i drugog poroda, novorođenčad je umotala u PVC vrećice te ih zakopala u zemljani pod garaže. 

>> Stravičan zločin: Majka priznala dvostruko čedomorstvo, otac ništa ne zna?

Žena i njezin nevjenčani suprug (49) uhićeni su nakon što je policija, nakon dojave mještana, jučer pronašla tijela dvoje novorođenčadi zakopanih u zemljanom podu u garaži.

Uzorci tkiva dva pronađena novorođenčeta poslana su na daljnu analizu kako bi policija dobila odgovore na još neka pitanja. A zašto je majka te djece od svih mogućnosti odabrala ovu da ugasi dva života na samom početku - pokušat će odgovoriti sudski proces.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene