Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavila dijete u zahodu

Kaznena prijava ženi koja je rodila u avionu i 'zaboravila' bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaznenu prijavu mogla bi dobiti putnica koja je rodila u zrakoplovu, a potom dijete pri izlasku zaboravila.

U zrakoplovu na letu od Samoe do Novog Zelanda 30-godišnja žena rodila je dijete. Nevjerojatno, ali nitko, pa ni putnici koji su sjedili tik do nje nisu ništa primijetili. Žena je napustila zrakoplov i ostavila novorođenče. Pronašao ga je jedan od službenika zrakoplovne tvrtke u zahodu, navodno u kanti za smeće. Istodobno, djelatnici zračne luke zaustavili su putnicu s krvavom odjećom. Majka je pronađena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podnijeta kaznena prijava Karlovčanka devet godina zlostavljala sina i supruga Slika nije dostupna Kaznena prijava za dvostruko čedomorstvo

Policija istražuje je li majka dijete ostavila u šoku nakon porođaja ili ga je namjerno napustila. Neslužbeno, vjerojatnije je riječ o namjerno ostavljenoj bebi, pa 30-godišnjakinju očekuje kaznena prijava. Kako se žena ukrcala u zrakoplov u očito visokoj trudnoći, istražuje imigracijski ured.

>> Rodila u zrakoplovu, pa 'zaboravila' dijete

'Ne mogu komentirati određeni slučaj, jer je to sada u nadležnosti policije i centra za socijalni rad. Ali mogu reći da smo i na tom letu poštovali propise, sve trudnice uvijek pitamo u kojem su mjesecu trudnoće', rekla je Adrian Hamilton – Manns iz zrakoplovne tvrtke Pacific Blue. Zrakoplovna tvrtka ponudila je besplatan prijevoz rodbini novopečene majke sa Samoe na Novi Zeland. Majka i dijete trenutačno su zajedno u bolnici i oboje su dobro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene