Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvodnevna buktinja

Ispalio signalnu raketu pa zapalio dio uvale: Policija podnijela kaznenu prijavu protiv 23-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu protiv 23-godišnjaka, osumnjičenog za izazivanje požara kod Starog Grada na Hvaru, te je predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u petak Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Kako se navodi, 23-godišnjaka se sumnjiči da je 18. kolovoza oko 22:30, dok se nalazio na plovilu, ispalio signalnu raketu koja je izazvala požar u uvali Stupišće na otoku Hvaru. Time je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osmijeh govori sve DVD Hvar se lijepom gestom zahvalio dječaku koji ih je satima čekao: ''Niko, ti si već naš član i mali vatrogasac''

Pročitajte i ovo Slavko Tucaković - 2 2327 požara na priobalju Gori na Hvaru, vatrogascima u pomoć poslana tri kanadera: ''Požar je prijetio kućama, ali ga je vjetar okrenuo na drugu stranu''

Iz Hrvatske vatrogasne zajednice (HVZ) ranije su u petak su priopćili da je požar na Hvaru, na lokaciji Stari Grad, pod kontrolom vatrogasaca te se saniraju rubni dijelovi požarišta. Požar se gasi od srijede, 18. kolovoza, a vatrom je zahvaćeno nisko raslinje i borova šuma na površini od 15 hektara.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene