Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznanje stravičnog zločina

'Kajem se. Ne znam kako je do ovoga došlo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac optužen za stravično ubojstvo svoga 9-godišnjeg sina pred istražnim sucem je priznao svoj zločin te se kaje zbog toga što je učinio, potvrdio je za Dnevnik.hr njegov odvjetnik Velimir Šoštarić.

'On je svjestan za što ga se tereti te je priznao zločin. Tvrdi da uopće nije svjestan kako se to dogodilo i zašto je to učinio te je izrazio kajanje. Došlo je do jednog blackouta zbog cijele te situacije u kojoj se našao u posljednje vrijeme', rekao nam je odvjetnik Velimir Šoštarić.

Pročitajte i ovo Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška Zapljena u Rovinju - 1 Proizvodio i preprodavao Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci

>> 'Koda oca je postojala ljubav i mržnja koju nije mogao kontrolirati'

Odvjetnik Šoštarić ističe da njegov branjenik imao korektan odnos sa svojom djecom te da ih je volio i da nije bilo apsolutno nikakve namjere da dođe do ovoga. 'Dokaz tome da je imao korektan odnos s djecom je to što su oni rado dolazili kod njega i nikada nije bilo napetosti između njih na liniji otac-djeca', kaže odvjetnik Šoštarić.

'Sve je skupljao u sebi pa je ekplodiralo na ovako tragičan način'

Odvjetnik oca koji je počinio stravičan zločin kaže kako se očito radilo o čovjeku koji je sve skupljao u sebi, pa da je sve eksplodiralo na ovako tragičan način. Šoštarić smatra da će i stručnjaci potvrditi da se radi o nečemu takvome.

Istražni sudac je odredio za oca Đ.Đ. 48-satno zadržavanje, do zahtjeva za provođenjem istrage i određivanjem pritvora. Županijsko državno odvjetništvo u Puli, pulskom je Županijskom sudu podnijelo istražni zahtjev protiv Đ.Đ. zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv života i tijela teškim ubojstvom, odnosno da je u četvrtak oko 15,30 sati, u stanu u Rovinju, usmrtio sina snažnim stiskanjem rukama za vrat, u cilju da ga liši života.

>> Rovinj: Otac više puta prijavljivan zbog nasilja!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene