Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznat policiji

Rovinj: Otac više puta prijavljivan zbog zlostavljanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod sumnjom da je ubio svojeg devetogodišnjeg sina, policija je u Rovinju uhitila 45-godišnjeg oca.

Nad muškarcem će biti provedena kriminalistička istraga je danas oko 14 sati priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli. Policija je jučer popodne zaprimila dojavu da je u stanu oca preminuo 9-godišnji dječak, Po dolasku na mjesto događaja, policija je ispred ulaznih vrata zatekla mrtvog dječaka, a u stanu je još bila dječakova 37-godišnja majka i 45-godišnji otac.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška

>> Pronađen mrtav dječak u Rovinju, uhićen otac

Mrtvozornik pregledom tijela nije konstatirao uzrok smrti. Policija izvještava kako će točan uzrok biti poznat nakon obdukcije. Dodaje se kako je o majci i njezinoj maloljetnoj kćeri brigu preuzeo Centra za socijalnu skrb. Iz policije se doznaje kako je otac osumnjičen za ubojstvo do sada više puta prijavljivan zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, zlostavljanja i zapuštanja djeteta.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene