Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jadranska magistrala

Izazvao dvije prometne nesreće, u drugoj poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a druga je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Jadranskoj magistrali, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Poginuo je 56-godišnjak iz Šibenika, a lakše ozljede zadobio je 53-godišnjak iz Bilica. Očevidom je utvrđeno da je nesreću izazvao 56-godišnji vozač osobnog vozila marke 'golf' šibenskih registracijskih oznaka koji je na Jadranskoj magistrali u blizini ugostiteljskog objekta Vila Velebita prešao u suprotnu prometnu traku i izravno se sudario s 'peugeotom 309' šibenskih registracijskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 53-godišnjak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudarila se tri vozila, jedan vozač smrtno stradao Slika nije dostupna U prometnoj nesreći poginuo rumunjski državljanin

Neposredno prije ove prometne nesreće 56-godišnji vozač iz Šibenika izazvao je još jednu prometnu nesreće i to na istoj prometnici, u šibenskom gradskom predjelu Njivice. Na toj dionici promet je zbog radova na cesti regulirao pokretni semafor. Očevidom je utvrđeno kako je 56-godišnjak iz neutvrđenih razloga svojim vozilom udario u semafor pričinivši materijalnu štetu, a potom je nastavio vožnju u pravcu Splita bez zaustavljanja. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene