Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na policiju i uništavanje

Huliganima iz Radićeve prijeti više od 62 godine zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Huliganima iz Radićeve zbog napada na policiju i oštećenja policijskih vozila prijete ukupno 62 godine i osam mjeseci zatvora, piše Večernji list.

Toliku kaznu za njih 34-oricu traži Tužiteljstvo jer su na mirnom prosvjedu 'Stop progonu hrvatskih branitelja' održanog 26. veljače policiju gađali kamenjem, ciglama, petardama i svim ostalim 'rekvizitima' koji su im se našli pri ruci.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara Za Dnevnik Nove TV Penava nakon masovne tučnjave u Vukovaru: ''Bez obzira na imena, prezimena, pripadnost, iznimki ne smije biti'' Premijer Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: "Ovo je afera u kojoj članova HDZ-a nema''

>> VIDEO: Divljanje huligana, Vlada krivi 'neke oporbene stranke'

>> Odluka suca: U pritvoru ostaje 30 izgrednika

>> Tko su huligani koji se izdaju za prosvjednike?

Zagrebački Općinski kazneni sud zaprimio je optužni prijedlog protiv 34 optuženika, a ovo će biti prvi veliki proces u kojem je u jednom predmetu toliki broj optuženika. Njih 17 tereti se za napad na policiju i uništenje tuđe stvari, a ostalih 17 za sudjelovanje u grupi koja je napala policiju. Predložene kazne kreću se u rasponu od godinu i pol do tri godine i četiri mjeseca zatvora.

Originalni tekst pročitajte OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene