Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podvođenjem zaradio 100.000 kn

Horor u Čakovcu: Muškarac partnericu tukao, silovao, prijetio joj ubojstvom, natjerao je na prostituciju...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu pokrenulo je istragu protiv 57-godišnjaka iz Čakovca.

Državno odvjetništvo u Varaždinu sumnjiči 57-godišnjaka da je od rujna 2016. do studenog 2018. u Čakovcu i Zagrebu maltretirao i silovao partnericu nakon što je htjela prekinuti intimnu vezu s njim.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" KBC Zagreb Sasula uvrede Prijetila ravnatelju KBC-a jer nije dobila specijalizaciju: "Crknite Hercegovci, pi*ka vam materina ustaška'"

Osim toga, zatražio je da nastave vezu i zaprijetio da će poslati njezine eksplicitne fotografije i videosnimke njezinoj obitelji te da će ubiti nju i njenu obitelj i dići kuću u zrak, a u više navrata ju i fizički napadao, čime je savladavao njezin otpor i protivno njenoj volji ju silovao.

Državno odvjetništvo sumnjiči 57-godišnjaka i da je od siječnja 2017. do studenog 2018. godine na internetu objavljivao oglase za pružanje seksualnih usluga i dogovarao s većim brojem muških osoba da im oštećenica za iznose od 500 do 1000 kuna pruža seksualne usluge u njegovom stanu u Čakovcu i u Zagrebu.

Ona je to i činila u strahu zbog fizičkih napada i prijetnji, a primljeni novac je predavala 57-godišnjaku.

On je njezinim podvođenjem zaradio iznos veći od 100.000 kuna. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene