Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Čagalj)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Čagalj)

U nedjelju je došlo do prometne nesreće u Gornjoj Stubici, javlja policija.


U Karivaroši, na prometnici na kojoj je prometnim znakom istaknuta zabrana prometovanja u razdoblju od 15. studenoga 2018. godine do 31. ožujka 2019. godine, došlo je do prometne nesreće u kojoj je vozač automobila zadobio teške tjelesne ozljede.

Vezani članci Traktor, ilustracija (Foto: Pixsell, Robert Anić) Vozio neregistrirani traktor bez vozačke dozvole, sletio s ceste, udario u stablo šljive i poginuo Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Preminuo pješak na kojega je u Zagrebu naletio dostavni kombi

Do prometne nesreće je došlo zbog toga što 50-godišnji hrvatski državljanin nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na kolniku (nizbrdica, zavoj, kolnik prekriven ledom).

Na nizbrdici, u lijevom zavoju, izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio van lijevog ruba kolnika, nakon čega je došlo do prevrtanja automobila na krov, priopćeno je iz PU krapisnko-zagorske.

Kolima hitne medicinske pomoći 50-godišnjak prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.