Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆENE SU

Dvije žene pokrale teško bolesnu 86-godišnjakinju: Smjestile je u udomiteljsku obitelj, nakon što je podigla novac - vratili je kući

Policija - Ilustracija - 3
Policija - Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Dvije žene prevarile su teško bolesnu 86-godišnjakinju. Nagovorile su je da joj jedna prevarantica ponudi udomiteljski smještaj. Zatim je žena podigla novac, a prevarantice su je vratile na adresu prebivališta.

Osječko-baranjska policija objavila je da su 57-godišnjakinja i 72-godišnjakinja počinile kazneno djelo Teška krađa jer su iskoristile teško zdravstveno stanje 86-godišnjakinje.

"Prevarantice su sredinom ožujka ponudile uslugu udomiteljstva te 86-godišnjakinju smjestile u udomiteljsku obitelj 57-godišnjakinje. Nakon što su je udomile, prevarantice su žrtvu nagovorile da podigne ušteđevinu s računa te im je preda. Ukradeni novac prevarantice su podijelile, a 86-godišnjakinju vratile na adresu prebivališta", priopćili su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna učestale prijevare HZZO uputio važno upozorenje građanima: "Ako se nađete u ovakvoj situaciji, odmah se javite policiji"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija traga za počiniteljem Prijevara u Istri: Presreo poslovnu komunikaciju tvrtke i prevario kupca za više od 120.000 kuna

Prevarantice su uhićene i predane pritvorskom nadzorniku te je podnesena kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene