Vozila
Vozila Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Djelatnica i djelatnik brodskog Komunalca danas su se sukobili na poslu. Kako tvrdi brat napadnute žene - njezin kolega nasrnuo je bagerom na kamion u kojem se nalazila, gušio je i pokidao joj lančić. O svemu se se oglasili iz policije i navedene tvrtke.


U tvrtki "Komunalac", koja obavlja komunalne djelatnosti u Slavonskom Brodu, danas je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između djelatnika. Naime, muškarac je navodno bagerom nasrnuo na ženu te je verbalno i fizički napao.

"Moja sestra je došla izbaciti smeće koje je prikupila, te je upitala kolegu gdje da iskipa isto, on joj je kazao - "tu". Ne znam što se dalje događalo. Sestra mi je kazala da se njen kolega zaletio s bagerom prema njenom kamionu, te ju je udario. Ona je izašla iz kamiona, potom ju je kolega verbalno napao, i onda ju je uhvatio za vrat, počeo gušiti, pokidao joj je lančić. Kazala mi je da duge kolege nisu skočile, da bi ona bila gotova, kako kaže bila je bez zraka", prepričao je za SBOnline njezin brat.

Kontaktirali smo i napadnutu djelatnicu koja nije trenutno željela komentirati slučaj.

Traju izvidi, oglasili se iz tvrtke

Kontaktirali smo i tvrtku u kojoj rade muškarac i žena. "Uprava TD Komunalac d.o.o. je dana 25. siječnja 2022. od strane rukovoditeljice RJ Higijena obaviještena da je došlo do fizičkog sukoba između dva radnika društva (radnika i radnice). Radnica koja je učestvovala u sukobu je odmah nakon sukoba potražila medicinsku pomoć, dok je drugi radnik koji je učestvovao u sukobu napustio radno mjesto.

Prema dostupnim informacijama o događaju je obaviješteno i Ministarstvo unutarnjih poslova, PU brodsko-posavska, čiji su službenici počeli s izvidima.

Ilustracija Drama u Istri: Nožem ranio policajca koji je bio izvan službe i pobjegao

Policija - Ilustracija - 3 Pijan prijetio prodavačici, napao i policajca koji je došao na intervenciju

Uprava TD Komunalac d.o.o. ističe kako se do dovršetka istrage koja je u tijeku nije u mogućnosti očitovati o pojedinostima ovog događaja, no posebno ističe da ima nultu stopu tolerancije na nasilje i svaki oblik nasilja oštro osuđuje", poručili su.

Iz PU brodsko-posavske potvrdili su nam da su intervenirali i da su u tijeku izvidi. "Imali smo dojavu o nesuglasicama. Policija provjerava navode", rekli su za DNEVNIK.hr.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju