Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo završilo tragično

Drama u romskom naselju: Svađa, tučnjava i rafalna paljba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svađa u romskom naselju Paragu u Međimurskoj županiji zamalo je tragično završila.

U subotu oko 18 sati 20-godišnjak i maloljetnik prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili s 37-godišnjakom iz istog sela.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Dvojac je otišao do obližnjeg šumarka u kojem su sakrivali pušku koju su posjedovali bez dozvole, i vratili se u dvorište. Stariji je uperio pušku prema 37-godišnjaku i pokušao pucati, no oružje je bilo zakočeno. Pušku je potom uzeo maloljetnik, otkočio je i rafalnom paljbom ispalio više komada streljiva.

>> Pitomača: Sjekirom razbila auto bivšem dečku

Jedno je pogodilo 37-godišnjaka u ruku i lakše ga ozlijedilo. Maloljetnik je potom pucao prema kući ranjenog muškarca u kojoj je bilo više njegove članova obitelji. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Meci su probili vrata i zabili se u zid kuće.

'Počinitelji su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske i protiv njih podnijet će se kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu radi kaznenih djela pokušaja ubojstva, dovođenja u opasnost života i imovine i nedozvoljeno posjedovanje, te izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari', kažu u PU međimurskoj. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene