Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posvađali se

Pitomača: Sjekirom razbila auto bivšem dečku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom jučerašnjeg dana na trgu kralja Tomislava u Pitomači se dogodila nesvakidašanja svađa.

20-godišnja djevojka, koja se posvađala s bivšim dečkom, reagirala je na njegovo ponašanje popriličo burno. Do svađe bivšeg ljubavnog para je došlo kada je djevojka, potaknuta ponašanjem svog bivšeg 22-godišnjeg dečka, uzela sjekiru i razbila mu auto.

Pročitajte i ovo Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet" Slika nije dostupna Policija istražuje okolnosti VIDEO Vozio polugolu djevojku na haubi kroz opasnu dionicu. Svemu je prethodila ljubavna svađa?

Sjekirom je razbila vjetrobransko staklo i sva svjetla na automobilu marke 'Opel Kadet', a potom pobjegla u obližnji kafić gdje su ju dočekali policijski službenici i oduzeli joj sjekiru. 20-godišnjakinja nije bila pod utjecajem alkohola. Oštećeni 22-godišnjak je upoznat s mogućnosti podnošenja kaznenog progona za oštećenje automobila, a za 20-godišnjakinju slijedi podnošenje optužnog prijedloga za remenje javnog reda i mira. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene