Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna tragedija

Djevojčica u blizini svoje kuće stradala pod kotačima kamiona, mještani užasnuti: "Vozač je vikao 'ubit ću se, što sam napravio', a curica je ležala"

Aktualno Galerija Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Foto: Vijesti u 17 Prometna nesreća u Dugom Selu - 3 Prometna nesreća u Dugom Selu - 3 Foto: Vijesti u 17 Prometna nesreća u Dugom Selu - 2 Prometna nesreća u Dugom Selu - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Prometna nesreća u Dugom Selu - 1 Galerija 1/4 >>
Na povratku kući iz škole poginula je djevojčica. Na nju je naletio kamion, a mještani koji su svjedočili stravičnoj prometnoj nesreći ispričali su što se u trenutku tragedije odvijalo na prometnici u Dugom Selu.

U prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion, smrtno je stradala djevojčica koja se vraćala iz škole. Nesreća se dogodila oko podneva u Rugvičkoj ulici u Dugom Selu, u blizini njezine kuće, gdje je živjela s roditeljima. 

"Ja sam vidjela i zvala hitnu u roku minute, pokušali smo što prije pomoći djetetu, ali... Stajala sam u kući na prozoru, taman gledala kolegu koji je prolazio i slučajno sam naišla i vidjela sve. Vidjela sam dijete pod kamionom i to je sve što sam vidjela. Još sam u šoku", ispričala je Mateja iz Dugog Sela.

"Samo sam čula šofera kamiona gdje je jako vikao 'ubit ću se, što sam napravio', a curica je sva u krvi ležala", o potresnom događaju rekla je Slavica iz Dugog Sela.

Nedaleko od mjesta gdje je poginula, žive i njezini baka i djed.

Djevojčici je pomoć pružena vrlo brzo nakon nesreće, a slučajno se na tom mjestu ubrzo zatekao i liječnik koji joj je pokušavao pomoći sve do brzog dolaska hitne pomoći. Ipak, ozljede su bile preteške i djevojčica je preminula na putu za bolnicu.

Pročitajte i ovo Amir Mafalani Ljudska prava Ponovno tužio državu i - dobio! Pukanićev ubojica dobit će i novčanu naknadu

Policija je izašla na teren te prikupljaju dokaze koji će otkriti kako je došlo do ove strašne tragedije.

"Po dovršetku očevida, po obradi svih prikupjenih podataka imat ćemo više podataka i moći ćemo utvrditi sve okolnosti ove prometne nezgode", objasnio je za Dnevnik Nove TV Mirko Miličević, zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu.

Na mjestu nesreće bio je reporter Ivan Čorkalo, a mještani su mu ispričali kako je prometnica na kojoj je stradala djevojčica opasna te da se po njoj vozi puno brže od dozvoljenog.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene