Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Teško ozlijeđen

Vinkovci: Dječak (11) se popeo na teretni vagon, preživio strujni udar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična nesreća dogodila se na vinkovačkom teretnom željezničkom kolodvoru. Dječak (11) se popeo na teretni vagon te je u jednom trenutku došao u kontakt s električnim vodovima pod naponom. Teško je ozlijeđen.

Od strujnog udara, popevši se na teretni vagon na D parku teretnog željezničkog kolodvora u Vinkovcima, teško je stradao 11-godišnji dječak, izvijestila je danas vukovarsko-srijemska policija.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Mezga, novinarka Nove TV Sudar kod Rijeke Oglasili se vlasnici vlaka koji se sudario kod Rijeke: Mole za jedno Slika nije dostupna Usmrtio ga strujni udar Strava u Tovarniku: Muškarac gorio na krovu teretnog vlaka, strojovođa ga pronašao mrtvog

>> Tijekom akcije 'Vlak je uvijek brži' projurio preko pruge

Jedanaestogodišnji dječak popeo se u petak na teretni vagon te je došao u kontakt sa žicama pod naponom, zbog čega je nastao strujni udar od kojega je zadobio teške ozljede opasne po život. Vozilom hitne pomoći prevezen je u Zagreb na daljnju medicinsku skrb, navodi policija.

Istovjetna nesreća u Vinkovcima se zadnji put dogodila 2009. godine, kada se 15-godišnjak penjao na vagone na terminalu vinkovačkog željezničkog kolodvora te glavom dodirnuo električni vod. Našao se unutar strujnog kruga visokonaponskog vodiča od 25.000 volti te doživio snažan električni udar od kojeg je također bio teško ozlijeđen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene