Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stravična nesreća dogodila se na vinkovačkom teretnom željezničkom kolodvoru. Dječak (11) se popeo na teretni vagon te je u jednom trenutku došao u kontakt s električnim vodovima pod naponom. Teško je ozlijeđen.


Od strujnog udara, popevši se na teretni vagon na D parku teretnog željezničkog kolodvora u Vinkovcima, teško je stradao 11-godišnji dječak, izvijestila je danas vukovarsko-srijemska policija.

>> Tijekom akcije 'Vlak je uvijek brži' projurio preko pruge

Vezani članci Motociklist ''Ponovno si rođen!'': Za dlaku izbjegao smrt, nije mogao vjerovati svojoj sreći Slika nije dostupna Teško opečen: Popeo se na vagon, pa dirao žice pod naponom

Jedanaestogodišnji dječak popeo se u petak na teretni vagon te je došao u kontakt sa žicama pod naponom, zbog čega je nastao strujni udar od kojega je zadobio teške ozljede opasne po život. Vozilom hitne pomoći prevezen je u Zagreb na daljnju medicinsku skrb, navodi policija.

Istovjetna nesreća u Vinkovcima se zadnji put dogodila 2009. godine, kada se 15-godišnjak penjao na vagone na terminalu vinkovačkog željezničkog kolodvora te glavom dodirnuo električni vod. Našao se unutar strujnog kruga visokonaponskog vodiča od 25.000 volti te doživio snažan električni udar od kojeg je također bio teško ozlijeđen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook