Očevid na mjestu zločina (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)
Očevid na mjestu zločina (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Policija je objavila kako je od ozljeda oštrim predmetom preminuo 66-godišnjak, dok je ženska osoba lakše ozlijeđena.


Cure detalji  sinoćnjeg ubojstva u zagrebačkom stanu u Prilazu Gjure Deželića.

Vezani članci U dvorištu obiteljske kuće pronađeno tijelo žene, policijski očevid u tijeku - 2 Strava u Sesvetama: Pronašli tijelo žene, priveden član obitelji. Sin je ubio majku sjekirom? Vid Oršuš Brat ubijene žene ispričao detalje krvavog obračuna u Međimurju: "Odjednom sam začuo rafal, vidio sam sestru i nećake kako su padali..."

U stanu od 40-ak kvadrata od ozljeda oštrim predmetom preminuo je 66-godišnjak, dok je njegova 32-godišnja kći lakše ozlijeđena, a liječnička joj je pomoć pružena u KB-u Sveti Duh. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a za počiniteljem se traga, objavio je PUZ.

Susjedi ubijenog muškarca otkrivaju kako je njegova kći navodno s mužem i djetetom koje je sad staro oko pet godina živjela u kućici u kojoj nisu imali maltene niti osnovne uvjete za život, piše Večernji list.

"Navodno si nisu mogli priuštiti novac niti za grijanje, pa su tako otprilike prije dva-tri tjedna, kad su krenuli oni veliki minusi i snijeg, zamolili Ivana da se dosele kod njega u stan dok malo ne zatopli. On je naravno pristao, nakon čega su se oni doselili, a navodno su ubrzo krenule trzavice između njih jer oni nisu ništa radili. Navodno nisu željeli niti do trgovine po kruh otići, pa im je on, iako je šepao, sam donosio hranu iz pučke kuhinje", kaže jedna od stanarki koja živi u ulazu u kojem se dogodilo ubojstvo.

Susjedi ga opisuju kao skromnog, ali vedrog umirovljenika koji je prije petnaestak godina već bio žrtva kaznenog djela, i to svoje supruge, koja ga je ubola nožem, nakon čega se par rastao.