Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna mora svih vozača

Opasna vožnja na autocesti A1: Cijeli tunel Sveti Rok vozio u suprotnom smjeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhvatila 37-godišnjaka iz Gospića koji je u suprotnom smjeru prošao cijeli tunel Sveti Rok.

Policija je uhvatila 37-godišnjaka iz Gospića koji je vozio cijelim tunelom  Sveti Rok u suprotnom smjeru u noći s utorka na srijedu. Od 1:17 do 1:28 je na autocesti A1 teško kršio propise o sigurnosti prometa na cestama i ugrozio druge sudionike u prometu.

"Od čvora Sveti Rok do južnog portala tunela Sveti Rok je upravljao osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake, iz smjera sjevera u smjeru juga suprotnom trakom", objavili su iz PU ličko-senjske.

Kako doznajemo iz policije, muškarac im je otprije poznat po prekršajima i remećenju javnog reda i mira. Policija na autocesti je primijetila obijesnu vožnju, nakon čega je vozač ubrzo nastavio vožnju u dobrom smjeru, kazali su nam iz policije.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija (Foto: Gettyimages) kazna 23 tisuće kuna Filmska potjera u Zagrebu: Bježao policiji, vozio u suprotnom smjeru, prošao kroz 6 crvenih na semaforu

Nedugo nakon toga je uhvaćen i uhićen. Predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene