Obavijesti Video Pretražite Navigacija
doznaje Dnevnik Nove TV

FOTO Buktinja u Splitu: Izgorio automobil pjevača legendarne dalmatinske grupe, policija objavila što se dogodilo

Aktualno Galerija Požar automobila u Splitu - 8 Požar automobila u Splitu - 8 Foto: Sasa Buric/Cropix Požar automobila u Splitu - 9 Požar automobila u Splitu - 9 Foto: Sasa Buric/Cropix Požar automobila u Splitu - 1 Požar automobila u Splitu - 1 Foto: Sasa Buric/Cropix Požar automobila u Splitu - 7 Požar automobila u Splitu - 7 Foto: Sasa Buric/Cropix +5 Požar automobila u Splitu - 6 Galerija 1/10 >>
U Papandopulovoj ulici u Splitu izgorio je automobil, a u požaru su oštećena još četiri vozila. Vlasnik izgorjelog automobila pjevač je poznate grupe.

U Splitu je jutros izgorio automobil marke Smart koji je bio parkiran u Papandopulovoj ulici. Požar je buknuo oko 6 sati ujutro, a vozilo je u potpunosti izgorjelo. 

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, automobil je u vlasništvu pjevača grupe Dalmatino Ive Jagnjića. Surađivao je s policijom, ali nije želio odgovarati na novinarska pitanja. 

Obavljenim očevidom utvrđeno je kako je uzrok požara tehnički kvar, objavila je policija. 

Pročitajte i ovo U Solinu planuo automobil - 1 Nema mira Planuo još jedan: Otkriveno čiji je automobil izgorio u Solinu

U požaru su oštećena još četiri vozila koja su se nalazila u blizini. 

Ovo je još jedan u nizu požara na automobilima u posljednjih tjedan dana. Zapaljeni su automobili sutkinje u Osijeku, policajaca na Cresu, a izgorio je i auto u Solinu.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene