Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SREĆOM, NIJE BILO POGINULIH

Blagdanski vikend počeo nizom prometnih nesreća: Zastrašujuće fotografije pokazuju koliku su sreću imali vozači i njihovi suputnici

Prometna nesreća (Foto: 034 portal)
Prometna nesreća (Foto: 034 portal) 034 portal
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) Foto: Facebook/Vatrogasci Umag Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) - 4 Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) - 4 Foto: Facebook/Vatrogasci Umag Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) - 5 Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) - 5 Foto: Facebook/Vatrogasci Umag Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) - 6 Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) - 6 Foto: Facebook/Vatrogasci Umag +9 Prometna nesreća u Umagu (Foto: Facebook/Vatrogasci Umag) - 1 Galerija 1/14 >>
Tijekom noći s petka na subotu u Dugoj Resi dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđena trojica mladića. Dvije prometne nesreće dogodile su se i na području Požeško-slavonske županije, po jedna u Istri i u Splitu te dvije na području Primorsko-goranske županije.

U subotu u 00.35 na cesti D-3 kod Druge Rese dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Do nesreće je došlo kada je vozilo proklizalo u zavoju, a potom se i više puta preokrenulo, nakon čega je udarilo u stablo i betonski dio odvodnog kanala od kojeg se odbilo i zaustavilo na prometnom traku.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

22-godišnji mladić pod utjecajem alkohola upravljao je vozilom karlovačkih registracijskih oznaka u smjeru Karlovca. Vozač i putnici iz vozila, stari 22 i 25 godina, teško su ozlijeđeni. Protiv 22-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz PU karlovačke.

Dvije prometne nesreće kod Požege

U subotu u ranim jutarnjim satima dogodila se i prometna nesreća kod Alagainca, piše 034 portal. Automobil marke Volkswagen Golf sletio je s ceste i sletio u putni kanal i zaštitnu ogradu. Dvije osobe prevezene su u Opću županijsku bolnicu Požega.

Prometna nesreća s dvije ozlijeđene osobe dogodila se i u mjestu Vidovci oko 2.40 kada je vozač, na putu prema Pleternici, izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s kolnika, letio zrakom i nekoliko se puta okrenuo u automobilu. Dvije su osobe prevezene u OŽB Požega.

Kako piše 034 portal, tri osobe koje su sudjelovale u prometnim nesrećama puštene su na kućnu njega, a jedna je zadržana, no svi su prošli s lakšim tjelesnim ozljedama.

Imali sreće i kod Umaga

Automobil marke Opel Astra slovenskih registarskih oznaka u Svetoj Mariji na Krasu kod Umaga sletio je s ceste, udario u rasvjetni stup, nakon čega se odbio u reklamni pano i prevrnuo na bok.

Vozilom je upravljao 19-godišnji državljanin Hrvatske sa slovenskom vozačkom dozvolom, a u automobilu su još 20-godišnja djevojka i 17-godišnji mladić. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Do prometne nesreće došlo je kada je vozač zbog umora zaspao za volanom, rekli su iz PU istarske i potvrdili da je vozač bio pod utjecajem alkohola.

Ozlijeđeni policajci

U subotu u jutarnjim satima u Splitu kombi se sudario s policijskim vozilom. Dvojica policajaca zatražila su liječničku pomoć. Policija traži svjedoke prometne nesreće.

Sudar motocikla i automobila; ozlijeđena pješakinja

U subotu ujutro je u Vrbovskom ozlijeđen motociklist u sudaru automobila i motocikla u Ulici Ivana Gorana Kovačića, javlja 24sata. Prema neslužbenim infomacijama, sudarilo se dvoje susjeda koji su iz Njemačke došli na odmor u Vrbovsko.

U Rijeci se na Bulevardu dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena pješakinja dok je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu, piše Novi list. Na nju je naletila žena u automobilu marke Citroën koja je odmah izašla pomoći ozlijeđenoj pješakinji.

Na mjesto nesreće došla je Hitna pomoć koja je ozlijeđenu ženu prevezla u KBC Rijeka, a težina ozljeda za sada nije poznata. Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene