U Bjelovaru su uhićeni 75-godišnjakinja i 20-godišnjak zbog droge koja im je iz Njemačke stigla poštom, javlja policija.

Galerija


Kako se doznaje, policija je utvrdila da su 75-godišnjakinja i 20-godišnjak, oboje s područja Bjelovara, preko jedne internetske platforme drogu naručili iz Njemačke.

Vezani članci Pronađena droga u Poreču (Foto: PU Istarska) Mladić neregistriranim autom bez vozačke dilao drogu po Istri, uhvatila ga policija Esctasy, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavic) Nijemac u Hrvatsku švercao ecstasy, uhvaćen na granici s BiH

U ponedjeljak su u Poštanskom uredu u Bjelovaru preuzeli paket u kojem se nalazilo 1534 grama opojne droge amfetamin (speed) te 1023 komada droge ecstasy težine oko 510 grama. Droga je nabavljena s namjerom daljnje preprodaje, priopćila je policija.

Nakon preuzimanja paketa oboje je počinitelja uhićeno, a opojna droga oduzeta. Pretragom stana pronađeno je prijenosno računalo i mobitel kojim su se poslužili prilikom narudžbe droge.

Navodno se radi o baki i unuku, no ta informacija još nije potvrđena, piše Bjelovar Live.

Nakon dovršene istrage 20-godišnjak je pritvoren, dok je 75-godišnjakinja puštena na slobodu. Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru podnesene su kaznene prijave.

Zagrebački rotor uoči zatvaranja: Saznajte kako se i gdje kretati, koje alternativne prometne pravce koristiti

5 stvari koje morate naučiti svoje roditelje