Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Biogradu

Automobilom se zaletio kroz vrata Hitne pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neregistriranim vozilom muškarac se zaletio u prostor za hitan prijem pacijenata u Domu zdravlja u Biogradu.

Oko 14 sati policija je zaprimila dojavu da je u Uskočkoj ulici u Biogradu 37-godišnjak vozilom probio staklena vrata, zabivši se u prostoriju za hitan prijem pacijenata u zgradi Doma zdravlja, u kojoj se u tom trenutku nitko nije nalazio, izvijestila je policijska uprava zadarska.

Pročitajte i ovo Hitna helikopterska medicinska služba operativno spremni Novi sustav prošao test: Na Uskrs helikopterom prevezeni prvi pacijenti u bolnicu Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Muškarac se potom odvezao i na putu prema svojoj kući u ulici Put Solina došlo automobil kojim je upravljao se zapalilo i potpuno izgorjelo. 37-goidšnjak je uspio izaći iz vozila, a ubrzo ga je pronašla policija.

Utvrđeno je da je prethodno, ispred kuće njegove majke, fizički nasrnuo na vozača vozila Hitne medicinske pomoći te mu je zaprijetio. Ubrzo je pronađen te je doveden u prostorije policijske postaje Biograd gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje. Policija nije izvijestila zbog čega se osumnjičeni sukobio s vozačem Hitne i zabio u Dom zdravlja, niti je otkrila njegov identitet.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene