Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

Automobili u Vrapču zapaljeni namjerno: Poznata korisnica jednog od njih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zagrebačkom Vrapču u noći s nedjelje na ponedjeljak izgorjela su dva automobila. Policija je očevidom utvrdila kako su - namjerno zapaljeni.

Dva automobila koja su u Vrapču izgorjela u noći na ponedjeljak zapaljena su, utvrdila je policija obavljenim očevidom.

Do požara je došlo u Ulici Aleja Bologne u 2 sata.

"Nepoznati počinitelj najvjerojatnije je otvorenim plamenom izazvao požar osobnog automobila marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka 28-godišnjakinje i osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka marke Opel u vlasništvu 35-godišnjaka", doznaje se od zagrebačke policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vlasništvo trgovačkog društva Pao dvojac: Policija ima osumnjičenike koji su zapalili BMW na Maksimiru

Jutarnji list neslužbeno doznaje da se Vectrom koristila 40-godišnja agentica za nekretnine čije je ime svojedobno završilo i u nekoliko optužnica tužiteljstva. U optužnicama se radilo o sumnji u počinjenje više nezakonitih djela.

Pročitajte i ovo Požar na Hvaru - 5 dignut kanader FOTO Lokaliziran požar na Hvaru: Vatrogasci objavili detalje o gašenju buktinje

U požaru u ponedjeljak nije bilo ozlijeđenih osoba, a vatrogasci su ga brzo ugasili. Materijalna šteta zasad nije poznata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene