Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirana kriminalna skupina

Akcija policija iz regije: Pet osoba uhićeno zbog droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorska policija je u kordiniranoj akciji s kolegama iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, u Podgorici i Budvi uhitila pet osoba zbog sumnje da su kao organizirana kriminalna skupina, djelujući na teritoriju ovih i drugih država regije, u dužem razdoblju krijumčarili opojnu drogu skunk.

U priopćenju se navodi da policija raspolaže materijalnim dokazima, prikupljenim u suradnji s drugim nadležnim organima, na temelju kojih se sumnja da su uhićene osobe s teritorija Albanije u dužem razdoblju skunk krijumčarili u Hrvatsku, Srbiju i BiH, u količinima od 5 do 20 kilograma po isporuci.

U koordiniranoj višemjesečnoj akciji nazvanoj Sprint, do sada je na teritoriju Crne Gore, Hrvatske i BiH uhićeno ukupno 12 osoba, a oduzeto je 28 kilograma skunka. Policija je, uz ostale, uhitila i jednu osobu osumnjičenu da je jedan od organizatora ove kriminalne skupine.

Crnogorska policija je od početka ove godine, u suradnji s posebnim državnim tužiteljem te policijama i drugim agencijama Njemačke, Hrvatske, Španjolske i BiH realizirala pet sličnih policijskih akcija, te uhitila više osoba i oduzela gotovo 900 kilograma opojnih droga, od čega 370 kilograma kokaina, 528 kilograma skunka i kilogram heroina", stoji u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija index Lažne diplome iz Bosne prodavale se na crnom tržištu, pojavile se i u Hrvatskoj, a u sve je uključena - talijanska mafija Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene