Obavijesti Video Pretražite Navigacija

19-godišnjak pokušao izgurati policijski auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon ulične potjere u kojoj je automobilom pokušao s ceste izgurati policijsko vozilo, sinoć je uhićen 19-godišnjaka koji se u opasnu jurnjavu zagrebačkim ulicama upustio s tri maloljetna suvozača.

Zagrebačka policija izvijestila je da je policijska patrola sinoć oko 22 sata zamijetila 'lanciu dedru', bez registracijskih oznaka i s razbijenim prednjim lijevim svjetlom, kako ulicom Janka Polića Kamova dolazi iz suprotnog smjera.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Ilustracija Zagrebački bjegunac Policija u filmskoj potjeri lovila bjegunca od Opatije do Rijeke: Autom je krenuo na njih, a onda se dao u bijeg

Policajci su krenuli za vozilom, na što je vozač, primijetivši ih iza sebe, naglo ubrzao i skrenuo u Rakušinu, a potom u Gavellinu ulicu. 

Naposredno prije raskrižja s Frankopanskom, policajci su ga sustigli, pa je mladić više puta svojim autom udario policijsko vozilo, pokušavajući ga izgurati s ceste.

U Ulici Grada Chicaga policajci su uspjeli zaobići 'lanciu' koja je stala zbog puknuća gume, te su, primijenivši nad njim silu i vezavši ga lisicama, uhitili mladića i priveli ga u postaju, gdje se nastavlja kriminalistička obrada zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

Mladić je vozio bez dozvole, a u automobilu se nalazilo još troje maloljetnika, dvoje od 16 godina i jedan od 17 godina, kažu u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene