Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa gesta

Predah za zdravstvene radnike: HNK Zagreb im daruje hit predstavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački HNK u četvrtak 3. prosinca svim zdravstvenim djelatnicima daruje besplatne karte za izvedbu hit predstave Ciganin, ali najljepši.

HNK besplatnom predstavom želi zahvaliti svim doktorima i medicinskim sestrama na požrtvovnom radu u ovim teškim vremenima. Svoje besplatne karte moći će podići do početka predstave u 19:30 na blagajni HNK. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oduševila potezom Jasminka je na cesti pronašla veću svotu novca i ni sekunde nije dvojila što treba učiniti Slika nije dostupna Nagrađeno desetero djece Maleni dobročinitelji pomažu svojim vršnjacima, a sada su za svoj rad primili vrijednu nagradu: ''Najviše volim stati na stranu slabijih i ispraviti nepravdu''

Hit predstava Ciganin, ali najljepši redatelja Ivice Buljana nastala je prema romanu Kristiana Novaka i adaptaciji Ivora Martinića. U glavnim ulogama pojavljuju se Nina Violić i Filip Vidović, koji donose priču o zabranjenoj ljubavi sredovječne žene i mladog Roma, izbjeglištvu, ali i političkim skandalima. 

Divna akcija HNK-a  koja će doktorima i medicinskim sestrama zasigurno donijeti predah od svakodnevnih briga u ovim zahtjevnim vremenima! 

Imate li i vi inspirativnu priču? Nekome ste pomogli ili je netko vama učinio dobro djelo? Pišite nam na budimokaooni@novatv.hr.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene