HNK Zagreb
HNK Zagreb Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zagrebački HNK u četvrtak 3. prosinca svim zdravstvenim djelatnicima daruje besplatne karte za izvedbu hit predstave Ciganin, ali najljepši.


HNK besplatnom predstavom želi zahvaliti svim doktorima i medicinskim sestrama na požrtvovnom radu u ovim teškim vremenima. Svoje besplatne karte moći će podići do početka predstave u 19:30 na blagajni HNK. 

Vezani članci Medalje hrabrosti za djecu s područja pogođenih potresom - 3 Predivna gesta! Tvrtka iz Sesveta malim herojima s područja pogođenog potresom izrađuje posebne medalje: ''Obećaj mi da ćeš zauvijek zapamtiti...'' Srce, ilustracija Ova se objava svidjela tisućama ljudi, a jasno je i zašto: ''Imam recenziju, najljepšu od svih...''

Hit predstava Ciganin, ali najljepši redatelja Ivice Buljana nastala je prema romanu Kristiana Novaka i adaptaciji Ivora Martinića. U glavnim ulogama pojavljuju se Nina Violić i Filip Vidović, koji donose priču o zabranjenoj ljubavi sredovječne žene i mladog Roma, izbjeglištvu, ali i političkim skandalima. 

Divna akcija HNK-a  koja će doktorima i medicinskim sestrama zasigurno donijeti predah od svakodnevnih briga u ovim zahtjevnim vremenima! 

Imate li i vi inspirativnu priču? Nekome ste pomogli ili je netko vama učinio dobro djelo? Pišite nam na budimokaooni@novatv.hr.