Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji na natjecanjima

Virtuoz na glasoviru, a tek su mu 23

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
23-godišnji Aljoša osvojio je već dvadesetak prvih nagrada na glazbenim natjecanjima i to u vrlo ozbiljnoj konkurenciji.

Tek su mu 23 godine, a svirajući klavir prošao je cijelu Europu! Aljoši Juriniću nije dugo trebalo da nakon prvih taktova osvoji i prve nagrade. S hrvatskih i međunarodnih natjecanja vratio se s dvadesetak prvih nagrada. Posljednja je stigla s međunarodnog natjecanja Robert Schumann, u jakoj konkurenciji od 134 umjetnika.

Pročitajte i ovo Nominacije za Večernjakovu ružu - 3 NOMINIRAN I FABIJAN PAVAO MEDVEŠEK Još jedno priznanje za Dnevnik Nove TV i Mislava Bagu: Nominirani su za Večernjakovu ružu - "Oni svaki dan daju sve od sebe da bi informirali ljude" Nominirani za nagradu Zlatni studio - 1 Novo veliko priznanje Novoj TV Trud i rad naših djelatnika opet je prepoznala publika i struka: Novoj TV četiri nominacije za nagradu Zlatni studio

>> Tradicionalni projekt koji je obišao svijet

Koliko vremena provede svirajući, čime se bavi kad ne svira, pogledajte večeras u Boljoj Hrvatskoj, u Dnevniku Nove TV u 19:15!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene