Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

2007. godina jako je posebna za Sandru Kranjec i njezinu obitelj. Tada je krenula njihova obiteljska poduzetnička priča sa svijećama.


Možda ne zvuči pretjerano zanimljivo na prvi pogled. Istina, proizvođača svijeća u Hrvatskoj je mnogo, no nije riječ o bilo kakvim svijećama – nego o unikatnima! Ideja je kernula kada Sandra za krštenje svog starijeg sina nikako nije mogla pronaći svijeću kakvu je željela – da bude posebna, elegantna, baš za njega. Odlučila ju je napraviti sama!

Vezani članci Vukovarska ulica u Splitu Svijeće i baklje pale se diljem zemlje za Vukovar i Škabrnju Zapaljene svijeće za sve građane kojima je ovršni zakon uzeo život (Foto: Dnevnik.hr) Ispred riječke Fine zapalili svijeće za žrtve ovršnog zakona: "Doslovno nas se pljačka, dug mi je povećan devet puta"

Ta svijeća danas joj, nakon nekoliko godina u poslu ne djeluje nimalo atraktivno, jer praksom je Sandra postala prava umjetnica izrade svijeća. Svaka je kaže posebna, ukrasi su rađeni 100 posto ručno – nema tu masovne proizvodnje. Bilo da je riječ o krštenju, vjenčanju, rođendanu, Uskrsu ili bilo kojoj drugoj prigodi – klijenti samo trebaju reći što žele.

Cijelu priču pogedajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19.15.