Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mlada poduzetnica

Njezine narukvice oduševile su modni svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvu ogrlicu Katarina Radnić izradila je još u vrtiću, a danas je dio tima kreativaca koji su zaslužni za Borbolete – narukvice koje su oduševile modni svijet.

Katarina Radnić dio je tima koji je osmislio popularne Borbolete koje se nose u cijelom svijetu. Njezine ogrlice i narukvice potaknule su luksuzni dućan nakita na poziv za suradnju - i tako su nastale srećonoše.

Pročitajte i ovo Ukrajinski nakit U Španjolskoj Policija zaplijenila drevni ukrajinski zlatni nakit, vrijedan čak 60 milijuna eura. U krađi je sudjelovao i svećenik Romi i nakit Bogata tradicija Savez Roma pokazao svoje obiteljsko blago, Severina iskreno: "Baš mi je posebna čast"

'Oni su vidjeli moje narukvice na Facebooku i tako smo se našli na jednom sastanku. Oni su iznijeli svoje ideje, ja sam malo razmislila o tome, kako bi to sve izgledalo, da radimo te male narukvice čiji bi zaštitni znak bio leptir', kazala je Katarina.

>> 21-godišnji Lovro lansirat će sondu u svemir!

Prodani primjerci Borboleta broje se u tisućama. 'Kad na televiziji vidim narukvicu, onda se baš iznenadim i smijem se. S prijateljicom raspravljamo koja od nas je to napravila, tko sad to nos. Vidjeli smo na Severini, na svima', kazala je Katarina.

Prepoznatljive narukvice u kratkom su roku lansirane iz Zagreba na ulice Milana i Cipra, a uskoro kreće i prodaja u Londonu i Parizu. 'Da, doslovno netko na Cipru može imati moju narukvicu na ruci i doslovno ne mogu vjerovati. Koji je to osjećaj, količina, koliko je toga, gdje to sve ide', kazala je.

Od perli i poludragog kamenja u njezinim rukama nastaje niz šarenih rukotovorina. 'Sad je to vrijeme Facebooka, gdje ti staviš sliku, ljudi komentiraju i odmah dobiješ nekakvu povratnu informaciju od ljudi. Tako sve krene, to te potakne da kreneš dalje', kazala je Katarina.

Iako zaljubljena u nakit, Katarina je diplomirana pravnica.'Meni se znalo dogoditi da imam raspravu u 8 ujutro, a radim narukvice do 2 jer se sve treba pripremiti, jer se šalju u Milano, na Cipar, svugdje', ispričala je.

Njezin idući korak je pravosudni ispit, a u kreativnim pauzama između učenja sigurno će nastati još mnogi originalni komadi nakita.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene