Prvi kilometri za upravljačem pete generacije opelovog bestsellera otkrivaju nam novo lice ovog megapopularnog gradskog automobila. Nova je Corsa unaprijeđena u svakom pogledu, a prvenstveno se ističe naprednom opremom i štedljivim motorima najnovije generacije.


 

Na ulicama i u okolici Frankfurta, Opel je održao međunarodnu prezentaciju tijekom koje nam je predstavio svoj najveći ovogodišnji hit. Dakako, riječ je o novoj, petoj generaciji Corse, automobila koji je tijekom 32 godina duge povijesti postavio mnoge nove standarde u kategoriji gradskih vozila te ušao u uski krug najprodavanijih modela svog segmenta.

Vezani članci Slika nije dostupna [PREMIJERE] Opel Corsa OPC Slika nije dostupna Opel predstavio novu Corsu

Nova je Corsa svježa izvana i iznutra, ali i kako naglašavaju u Opelu, sofisticiranija. Bilo da je riječ o izgledu koji nekim svojim linijama evocira tradiciju te ju interpretira na nov i svjež način ili interijeru bogatom najmodernijom opremom, ovaj mališan ima snažnih argumenata u svom, konkurentima prebogatom segmentu. Peta generacija Opel Corse na hrvatsko tržište stiže krajem siječnja 2015...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.