Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova gradska jurilica

VIDEO: Suzuki Splash, mali gradski šminker

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudeći po vanjskim oblicima, Suzuki Splash cilja na mlađu populaciju, parove sa ili bez djece koji osim kvalitete traže i mladenački zanimljiv dizajn. Djeluje svježe i dinamično, a iz cjelokupne forme izvire jedna sportska nota koja povezuje sve Suzukijeve proizvode.

Njegove jače strane sigurno dolaze do izražaja u gradskoj vožnji gdje lude dimenzije i visoka sjedeća pozicija pomažu u probijanju kroz gužvu. To mu je idealna uloga. S parkiranjem nema problema, a okretnost spada u onu sportsku notu koja se ne odnosi samo na izgled.
Uz simpatičan izgled, Splash krasi i visoka funkcionalnost. Sjedeća pozicija omogućuje lakši ulazak u automobil, drugi par vrata omogućava pristup zadnjoj klupi, a peta vrata i djeljiva stražnja klupa povećavaju fleksibilnost prtljažnog prostora. Funkcionalnost je glavna odlika i na komandnoj ploči. Cijena: 84.900 kn.
Više o ovom automobilu doznajte u priloženom videu emisije Automotiv koja se na Novoj TV emitira nedjeljom u jutarnjem terminu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Novi Suzuki Swift Sport – heroj ulice vraća se u rujnu! Slika nije dostupna TEST Vitara je najbolji benzinski SUV?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene