Sudeći po vanjskim oblicima, Suzuki Splash cilja na mlađu populaciju, parove sa ili bez djece koji osim kvalitete traže i mladenački zanimljiv dizajn. Djeluje svježe i dinamično, a iz cjelokupne forme izvire jedna sportska nota koja povezuje sve Suzukijeve proizvode.


Njegove jače strane sigurno dolaze do izražaja u gradskoj vožnji gdje lude dimenzije i visoka sjedeća pozicija pomažu u probijanju kroz gužvu. To mu je idealna uloga. S parkiranjem nema problema, a okretnost spada u onu sportsku notu koja se ne odnosi samo na izgled.
Uz simpatičan izgled, Splash krasi i visoka funkcionalnost. Sjedeća pozicija omogućuje lakši ulazak u automobil, drugi par vrata omogućava pristup zadnjoj klupi, a peta vrata i djeljiva stražnja klupa povećavaju fleksibilnost prtljažnog prostora. Funkcionalnost je glavna odlika i na komandnoj ploči. Cijena: 84.900 kn.
Više o ovom automobilu doznajte u priloženom videu emisije Automotiv koja se na Novoj TV emitira nedjeljom u jutarnjem terminu.

Vezani članci Slika nije dostupna Novi Suzuki Swift Sport – heroj ulice vraća se u rujnu! Slika nije dostupna Vitara je najbolji benzinski SUV?