Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povodom 100. obljetnice

Parada Rolls Roycea u centru Londona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Točno stotinu automobila marke Rolls Royce paradiralo je ulicama centralnog Londona. Povod je bio proslava vrlo značajne obljetnice. Točno stotinu automobila marke Rolls Royce paradiralo je ulicama centralnog Londona. Povod je bio proslava vrlo značajne obljetnice.

Naime, pretprošle nedjelje i prije tad točno stotinu godina pojavila se Spirit of Ecstasy, jedna od najprepoznatljivijih maskota u svijetu automobila.

Pročitajte i ovo Nakon pucnjave na slavljeničkoj paradi KC Chiefsa Ranjene 22 osobe Policija otkrila razlog pucnjave u kojoj je ubijena radijska voditeljica: Uhićena dva maloljetnika Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!"

Rollsovi iz svih generacija provezli su se ulicama od Belgravije do zapadnog Londona, prošavši pokraj londonskih znamenitosti. Ruta je također obuhvatila i lokacije od osobitog značaja za kompaniju Rolls Royce, poput rodne kuće Charlesa Rollsa, zatim mjesta gdje je Charles Sykes kreirao figuricu Spirit of Ecstasy te trga Berkley, gdje je danas sjedište Rolls Roycea.

Osim što je jedna od najljepših, ovo je zasigurno i jedna od najskupljih auto povorki koja je vozila ulicama glavnog grada Engleske.

Emisiju Automotiv pratite nedjeljom ujutro na programu Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene