Nakon što su početkom listopada objavili kako je za novu Corsu pozirala mačka modnog dizajnera Karla Lagerfelda, iz Opela sada nude i video koji kroz dvije minute prati taj foto-session.


 

Karl Lagerfeld, glavni dizajner i kreativni direktor Chanela, kada ne smišlja novu odjeću, pasionirani je fotograf i ljubitelj mačaka - točnije, svoje mačke Choupette koja ima i vlastiti profil na Twitteru.

Vezani članci Slika nije dostupna [PREMIJERE] Opel Corsa OPC Slika nije dostupna Opel predstavio novu Corsu

Kako god bilo, Lagerfeld i Choupette su prilično ozbiljno pristupili ovom projektu kojim se na još jedan način predstavlja najnovija (peta) generacija opelove Corse. No, ovo nije prvi takav projekt Karla Lagerfelda koji već ima iskustva s fotografiranjem za eksluzivne kalendare njemačkih automobilskih marki.

Inače, Choupette je Birmanska mačka (Sveta mačka Burme) koju je Lagerfeldu poklonio francuski model Baptiste Giabiconi, za Božić 2011. Choupette je rođena 19. kolovoza 2011, a Lagerfeld ju koristi u povremenim modnim projektima i navodi kao inspiraciju za neka svoja djela, no navodi kako ju nikad ne bi prepustio u komercijalne svrhe nekom drugom autoru: "Ja sam komercijalan, ona nije", kaže Lagerfeld.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.