Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezamisliva posebnost

VIDEO: Aston Martin Rapide s 477 'konja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plemenita britanska marka svojim sadašnjim i budućim klijentima predstavlja model Rapide. Riječ je o prvom Aston Martinu s četiri sjedala i pet vrata, što je posebnost koja se sve donedavno nije mogla ni zamisliti.

Aston Martin u svijetu automobila predstavlja vrhunsku ekskluzivu, a još je veća ekskluziva sama činjenica što je jedan od prvih ikada proizvedenih Rapida protekli tjedan stigao u zagrebački salon na Radničkoj cesti. 'Ovo je jedan od 10 prvih u svijetu AMR, imamo zadovolj i čast da je u ZGB jedna od tih svj. Premijera', kaže Joško Nikolić, iz Aston Martina Zagreb.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uz pomoć Aston Martina Red Bullov cestovni model stiže 2018. Slika nije dostupna Prvi crossover Aston Martin dao zeleno svjetlo konceptnom DBX-u

S 477 konja iz moćnog V12 motora, Rapide, s četvero udobno smještenih putnika, može pojuriti čak 296 km/h. Pet metarska sportska coupe limuzina već u mirovanju djeluje impresivno. Ali i skupo.No unatoč cijeni većoj od dva milijuna kuna, prvi je hrvatski Aston s četiri sjedala već prodan. U Hrvatskoj je od 2009., i službenog početka prodaje, registrirano već 13 Aston Martina. Dakle, usprkos recesiji britanska marka bilježi sasvim dobre prodajne rezultate.

Emisiju Automotiv gledajte nedjeljom, u jutarnjem terminu programa Nove TV:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene