Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Toyota Hilux s Invincible paketom izgleda elegantno ali i dalje robusno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Toyota Europe objavio je konkretnije podatke o Hilux modelu s Invincible paketom koji dodaje dozu stila terencu koji je prepoznatljiv po svojoj otpornosti i grubom izgledu.

Obzirom na vremena u kojima živimo, i oni najgorljiviji zagovornici boravka na otvorenom i divljih bespuća koji žele grub, čvrst i pouzdan terenac, žele da im automobil na nešto i liči. Tome u prilog govori podatak da od postojeće DLX, DLX+, SR i SR+ modelskih verzija Hiluxa, top model u ponudi, SR+, odnosi čak 40% prodaje na mnogim vodećim tržištima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Prepoznavši da je sve više kupaca kamioneta koji ovakva vozila koriste za više od jedne namjene i koji žele kombinaciju snage i pouzdanosti s većom razinom udobnosti i estetskog dojma, Toyota je obogatila modelsku ponudu Hiluxa s još jednim novim modelom s paketom opreme 'Invincible' koji će biti dostupan kao Extra Cab ili Double Cab karoserijska varijanta i u 'Active' i 'Sport' verzijama.

Hilux Invincible Active tako recimo ima srebrnu prednju zaštitu, kromirani usisnik zraka, ukrasne elemente za maglenkama i svjetlosnim sklopovima te 'Invincible' oznake na vratima. Potpuno novi, crni interijer sastoji se od crnih sjedala u potpunosti prekrivena kožom, tu su i mekan i podstavljen naslonjač za ruke, kožna ručna kočnica te svijetlo sive obloge krovišta.

Hilux Invincible Sport donosi još i kromirani hi-bars te opcionalne nove kromirane pragove, te nove 17-inčne dvobojne alu naplatke.

►►►   Toyota Supra i nakon 20 godina i dalje je automobil iz snova

Hilux Invincible dostupan je u 8 boja karoserije a u ponudi agregata nalaze se četiri opcije: 2.5 litreni D-4D motor s ručnim mjenjačem te 2WD ili 4WD pogonom, kao i 3.0 litrena D-4D jedinica s ručnim mjenjačem ili automatikom sa pogonom na sva četiri kotača.

Toyota Hilux Invincible u prodaju na europskom tržištu stiže u drugoj polovici ove godine a do tada uživajte u foto galeriji ovog elegantnog ali i dalje robusnog terenca!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene