Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Produkcijski model stiže za pola godine

Toyota C-HR - Korak bliže produkcijskoj izvedbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Toyota je na frankfurtskom auto salonu predstavila novu izvedbu konceptnog modela C-HR, a ovaj je kompaktni crossover, u nešto "blažem obliku", korak bliže produkcijskoj izvedbi čija se premijera očekuje u proljeće iduće godine.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Punih 40 godina nitko nije ušetao u ovaj auto salon, evo što nas je dočekalo Slika nije dostupna SERVISNI SAVJETNIK Kako postupiti s hibridnim vozilima u slučaju nesreće ili požara?

Podsjetimo, originalni C-HR je predstavljen prošle godine u Parizu, a produkcijska se izvedba očekuje na sljedećem ženevskom auto salonu, nedugo zatim Toyota bi trebala započeti i prodaju tog automobila koji će biti konkurencija nissanovom Jukeu i drugim sličnim modelima.

C-HR se temeljit na novo razvijenoj TNGA platformi (Toyota New Global Architecture), a pokreće ga hibridni pogonski sklop kojega čine benzinski motor termalne učinkovitosti veće od 40% te novi električni motor te baterije, a konkretni podaci o njima za sada nisu poznati.

Dizajn je i dalje hrabar, neobičan, moderan i mladenački orijentiran, dakle slično spomenutom Jukeu, a najveću novost čini dodatni par stražnjih vratiju kojeg prva verzija nije imala. Tu su i 21-colni kotači, konvencionalniji retrovizori, nova svjetla, boja i sl.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene