Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privlačna i štedljiva

[TEST] Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD QV Line

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trenutna, treća alfina Giulietta na tržištima je prisutna još od 2010, no čini se kako joj godine ne mogu ništa. Naime, Giulietta je svježeg, vrlo atraktivnog i još uvijek jako privlačnog dizajna koji ju i nakon pet godina čini možda i najljepšim pripadnikom ovog segmenta. Kada tome dodate ekonomični motor i pristojnu opremu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Borba za svaki gram [PREMIJERE] Opel Astra K Slika nije dostupna Međunarodna prezentacija [VOZILI SMO] Fiat 500 Facelift

Prije svega objasnimo ime testiranog automobila. Naime, ovaj je model bio opremljen paketom opreme QV Line, a riječ je o posebno pripremljenoj liniji povodom 105. rođendana Alfe, odnosno o svojevrsnoj varijaciji na temu QV paketa koji je inače rezerviran samo za top-izvedbu koju pokreće 1.8 TB snage od 241 KS. U ovom slučaju QV Line dolazi uz osjetno slabiji, ali zato štedljiviji i pri svakodnevnoj upotrebi praktičniji dieselski 1.6 JTD snage od 105 KS.

Inače, Alfa Giulietta na našem je tržištu dostupna sa četiri benzinska i tri dieselska motora te u četiri različita paketa opreme. Konkretnije, uz već spomenuti 1.8 TB QV tu su 1.4 TB snage od 105 i 120 KS te 1.4 TB MultiAir snage od 170 KS. Dieselsku ponudu čine 1.6 JTD snage od 105 KS te dvije izvedbe 2,0-litrenog JTD pogonskog stroja snage od 150 i 175 KS. Ponuda opreme sastoji se od paketa Impression, Progression, Distinctive te naravno QV...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene