Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za svaki gram

[PREMIJERE] Opel Astra K

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova Astra je pred nama. Nakon svjetske pretpremijere u Hrvatskoj, veliki će opelov hit nastupiti na frankfurtskom salonu te potom krenuti u osvajanja vjernih, ali i novih kupaca. Tehničke novosti obuhvatile su praktički svaki dio ovog automobila.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mali princ brdskih cesta [TEST] Opel Adam 1.4 Turbo S Slika nije dostupna Novi korak [TEST] Opel Corsa 1.4 Turbo Colour Edition

Lakša, štedljivija i kompaktnija, a istovremeno s više prostora u unutrašnjosti, nova opelova Astra slijedi moto maksimalne učinkovitosti. Svi tehnički detalji ali i značajke dizajna usmjereni su prema tom cilju, a rezultat je najnapredniji Opel iz C segmenta ikada. Jedanaesta generacija kompaktnog hita koja će biti premijerno predstavljena na salonu IAA u Frankfurtu (17. do 27. rujna) temelji se na posve novoj laganoj arhitekturi, a pokreću ju moderni potpuno aluminijski turbo motori s izravnim ubrizgavanjem optimizirane mase i emisija.

Ekskluzivno, s novom s smo se generacijom Opel Astre imali prilike upoznati na posebnom eventu održanom u Zagrebu. Bila je to, po prvi puta, prilika da neki novi model automobila upoznamo kod nas čak i prije službene svjetske premijere. Upravo stoga, već je poznato i kako će cijene ovog modela na hrvatskom tržištu kretati od 122.000 kn...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene