Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Crossover Evo

Sljedeći Mitsubishi ASX bi mogao dobiti Evo izvedbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim saznanjima Mitsubishi bi uskoro kupcima mogao ponuditi novi Evo model koji neće imati puno toga zajedničkog s legendarnim Lancerom Evolution.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova generacija pogonskog sklopa Mitsubishi za Ženevu najavio novi koncept Slika nije dostupna Opasni propust Jeste li provjerili zračni jastuk svog japanskog automobila?

Naime,, mitsubishijev predsjednik Tetsuro Aikawa je izjavio kako je želja ovog japanskog proizvođača lansirati Evo izvedbu crossovera s plug-in hibridnim pogonskim sklopom.

Vjeruje se kako bi se ustvari radilo o sportskoj izvedbi sljedeće, druge generacije modela ASX koja je u osnovi već najavljena konceptnim modelima XR-PHEV i XR-PHEV II (na slikama) s toksijkog, odnosno ženevskog auto salona.

Novi ASX se očekuje iduće godine, a potencijalna performance, odnosno Evo izvedba koju godinu kasnije i to samo u slučaju ako se standardni model pokaže uspješnim. Za sada nije poznata eventualna konfiguracija niti snaga njegovog pogonskog sklopa, no gotov je sigurno kako bi se radilo o modelu s pogonom na sva četiri kotača.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene