Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova generacija pogonskog sklopa

Mitsubishi za Ženevu najavio novi koncept

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mitsubishi je objavio prve službene teasere svog novog konceptnog vozila koje će premijerno biti predstavljeno na predstojećem ženevskom auto salonu ovog ožujka.

 

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović POSJET ŠVICARSKOJ Milanović u Ženevi: "Ljudska je dužnost uvijek biti na strani slabijega" Slika nije dostupna Zabrinuti su Veliki prosvjed liječnika: ''Pandemija će završiti, ali ne postoji cjepivo protiv druge opasnosti koja nam prijeti''

Za sada nema konkretnijih informacija o ovoj studiji, osim navoda kako je riječ o modelu koji izravno najavljuje sljedeću generaciju plug-in hibridnog pogona (PHEV) na dva kotača te predstavlja "hrabru renesansu dizajna". Također, u Mitsubishiju kažu kako je ovaj automobil "pametna kombinacija napredne tehnologije, snažnog električnog motora, malog utjecaja na okoliš, dinamičnosti i atletskog dizajna".

Mnogi su pak primijetili kako bi, sudeći prema priloženim teaserima, Mitsubishi u Ženevi možda mogao predstaviti dorađenu izvedbu konceptnog modela XR-PHEV koji je bio predstavljen još na tokijskom auto salonu krajem 2013.

U svakom slučaju više ćemo saznati uskoro.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene