Baš kao i ostatak Las Vegasa – šarenilo i kič SEMA tuning showa svake je godine napad na sva osjetila na koji se nitko još nije požalio...

Galerija


Tuning je čini se postao zaboravljena riječ u modernom hrvatskom automobilskom svemiru. Tek nekolicina štovatelja automobilskih prerada preostala je od vojske znatiželjnika koji su sa strašću kupovali i čitali Maxi tuning ili Power tuning.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ljubav Elle Dvornik i 13 godina starijeg Charlesa započela je u baru: "Svi su se smijali našoj vezi" Neda Ukraden (Foto: Andreja Damnjanović) Još ne vjeruje da je pozvana: Najseksi baka Balkana nastupit će u Las Vegasu

Niti zapadno od Gabreka nije više kao što je nekad bilo. Show u Essenu ove godine slavi 50. godina postojanja no niti sami ne znaju koliko dugo će još postojati.

S druge strane svijeta, nedavno završeni SEMA (Special Equipment Market Association) tuning show u Las Vegasu, smješten u znakovitoj ulici Paradise Road, i ove je godine izgledao kao veliki dućan s igračakama. Manja nego prijašnjih godina, SEMA nam je pokazala kako automobili još uvijek mogu biti platno za razne umjetnike te kako ljudskoj kreativnosti nema kraja. Prigodna galerija odabranih fotografija najbolji je dokaz za to.