Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Range Rover Evoque na Startech način

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovogodišnji Međunarodni Auto Show u Dubaiju odabran je kao lokacija za predstavljanje najnovijeg tuning paketa tvrtke Startech za novi Range Rover Evoque.

Pod-brend Brabusa koji se specijalizirao za dorade na automobilima marki poput Range Rovera, Land Rovera i Jaguara, upravo je izbacio svoj najnoviji tuning paket upravo za Range Rover Evoque koji je službeno predstavljen na Dubai International Auto Showu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brabus predstavio tuning program za novu C klasu Slika nije dostupna Mercedes-Benz E63 AMG dobio uranjeni božićni poklon od Brabusa – 850 KS i 1.150 Nm!

Startech je projektirao novi aerodinamički paket za luksuzni mali SUV koristeći najkvalitetniju PUR-R-RIM plastiku koju koristi i sam Range Rover. Tuning paket uključuje redizajnirani prednji i stražnji branik, novu prednju rešetku, spojler i usisnike zraka koji su projektirani u zračnom tunelu s primarnim ciljem povećavanja potisne sile na prednju osovinu pri većim brzinama.

Na stražnjem kraju, Startechov tuning paket donosi difuzor i nove ispušne cijevi koje se mogu ugraditi na postojeći ispušni sustav dok je kupcima na raspolaganju i Startechov ispušni sustav od nehrđajućeg čelika. Završni detalj na stražnjem kraju automobila je stražnje krilo na krovu koje stvara dodatnu potisnu silu.

Range Rover Evoque dobio je i dodatna pojačanja u pogledu kotača. Startech je na Evoque ugradio ultra-lake Monostar R kovane naplatke dimenzija 9J x 21 s visoko-performansnim gumama 265/40 R 21 za još bolje prianjanje na površinu. Kupci se također mogu odlučiti i na Monostar R naplatke lijevane u jednom komadu u 20 ili 22 inča. Ovaj tuning paket donosi i posebne performansne opruge zbog većih dimenzija kotača i nisko-profilnih guma. Modeli na prednji pogon kao i pogon na sva četiri kotača mogu biti opremljeni ovakvim oprugama koje ujedno i snižavaju vozilo za 35 milimetara.

Performansni odjel Startecha marljivo radi i na dorađivanju 2.0-litrenog SI4 benzinca koji pogoni Range Rover Evoque te će i performansni paket uskoro uslijediti koji će znatno podići snagu malog SUV-a koji trenutno i dalje nudi serijskih 240 KS.

Što se tiče promjena u unutrašnjosti najmanjeg Range Rovera, Startech je ubacio posebne presvlake od kože i Alcantare koje su na izložbenom primjerku predstavljene u crno-bijeloj kombinaciji a iste dolaze u bilo kojoj boji ili uzorku koji kupac poželi. Startech je zaokružio dojam detaljima od drva koji također dolaze i u varijanti od karbona.

Novi Startechov paket za Range Rover Evoque može se naručiti za karoserijske inačice s troja i petera vrata kao i za modele s prednjim pogonom i pogonom na sva četiri kotača. Startech još nije objavio cijene svog tuning paketa za Evoque iako sumnjamo da je pristupačnost jedan od pojmova u njihovom rječniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene