Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Šminkerski dvosjed

Pogledajte prvi Mini Coupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mini je predstavio potpuno novi model, o kojem ste već mogli čitati na našim stranicama.

Jednostavnog naziva Mini Coupe i sasvim decidirane namjene – za zaljubljenike u vožnju, za uživanje u vožnji, i to samo za dvoje putnika. Da, ovo je prvi Minijev dvosjed kojem bi se kroz neko vrijeme trebao pridružiti i roadster model, napravljen na istoj osnovi.

Pročitajte i ovo PR POSEBNA PONUDA Velike uštede i bogata oprema uz kupnju novih MINI modela PR NAJSNAŽNIJI MODELI DO SAD Lansirana dva nova ekstremno zabavna sportska modela

Coupe će kupci moći naručiti s tri benzinska i jednim dizelskim motorom. Ponuda počinje sa 122 konja, nastavlja se sa dizelskih 143, a potom ponovo slijede dva snažna benzinca – u Cooper S Coupeu na raspolaganju je 184 konja, dok top ponudu predstavlja John Cooper Works Coupe s 211 konja.

S njim će Mini do stotke ubrzavati za 6,4 sekunde i postizati maksimalnih 240 km/h. U ponudi će se naći manualni i automatski mjenjač, oba sa šest stupnjeva.

Coupe je dugačak 373 centimetra i tek 138 centimetra visok. Djeluje iznimno dinamično, posebice straga gdje se pri brzini od 80 km/h podiže maleni spojler, za što bolju stabilnost vozila pri većim brzinama.

Ukoliko vam se sviđa novi Minijev dvosjed, računajte s minimalno 1.650 eura nadoplate u odnosu na klasični Mini.
Dolazak u salone predviđen je za 1. listopada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene