Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

OD 100 DO 200 NA SAT

Evo što je oduševilo i legendarnog Clarksona: Pogledajte nevjerojatno ubrzanje Rimčeve električne jurilice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko je snažno ubrzanje Rimčevog automobila Concept One pokazuje najnoviji video objavljen na Facebook profilu ove kompanije iz Svete Nedelje.

Na Facebook profilu tvrtke Rimac Automobili osvanuo je zanimljiv video koji je dosad privukao više od 1300 lajkova. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pojavio se i pretendent TOP 5 NAJBRŽIH ELEKTRIČNIH "ZVIJERI" Da, Rimčev Concept One je i dalje kralj ceste Slika nije dostupna Pokazivanje mišića Concept_One Mate Rimca 'rasturio' perjanicu 'propetog konjića'

U tom kratkom videu, koji traje manje od minute, može se vidjeti brutalno ubrzanje Concepta One, električne jurilice koju proizvodi tvrtka Mate Rimca

Pred sam kraj videa, u trenutku kada Concept One dostigne brzinu od 100 kilometara na sat, vozač naglo pritisne papučicu gasa. Rezultat? Svega nešto više od četiri sekunde bile su mu potrebne da dostigne brzinu od 200 kilometara na sat!

Sada su i malo jasnije riječi Jeremyja Clarksona, jednog od legendarne trojke koja je donedavno vodila Top Gear, a danas rade emisiju Grand Tour.

"Samo sam nakratko bio iza volana tog automobila i jednostavno nisam mogao vjerovati kako brzo ubrzava. Ne razgovaramo ovdje o automobilu koji je brz kao Lamborghini Aventador. Daleko je brži od toga. Brži je od bilo čega što sam vozio i to jako, jako puno", napisao je prije tri tjedna Clakrson za The Sunday Times.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene