Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ovog vikenda kreće nova sezone drifta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove nedjelje 06.05.2012 kreće nova sezona drifta u Mičevcu…….počinje 1. Croatian Drift Challenge 2012.

Početak mjeseca svibnja obilježit će otvaranje sezone drifta, prvom utrkom Otvorenog prvenstva Hrvatske na poligonu ORYX centra u Mičevcu. Croatian Drift Challenge svrstao se među najatraktivnije automobilske evente u Hrvatskoj i regiji, pa nimalo ne čudi što već za prvom utrkom vlada izniman interes vozača i navijača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Croatian Drift Challenge Finalna runda: Hoće li novi vozači poremetiti planove starih lisaca?

CDC će na paklenom asfaltu Mičevca okupiti tridesetak driftera iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije i BiH koji će svojim nabrijanim autima i spaljenim gumama atmosferu dovesti do usijanja.

Samu utrku popratiti će i mogućnost vožnje na suvozačevu sjedalu (DRIFT Taxi), čime organizatori i vozači nastoje pomoći djelovanju udruge za pomoć djeci DEBRA (djeca oboljela od bulozne epidermolize).

Atraktivne hostese, nabrijani auti i sexy car wash samo su dodatni motiv za dolazak u ORYX centar. Cijena ulaznice iznosi 30 kn, a događanja kreću od 9 sati ujutro.

Što vas čeka na AMC-u u Mičevcu?
• Drift taxi
• Burnout show
• Nagradna igra za posjetitelje
• Show off
• RC drift
• Sexy car wash

Zato, nedjelja 06.05.2012. svi pravac u Mićevac na vrhunsku Drift feštu!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene